KruunuKukka

Aina on aika kukkien.

Niin arjessa kuin juhlassa.

Kukat ja palvelut

Lue lisää ›

Verkkokauppa

Siirry ostoksille ›

Yhteystiedot

Katso sijaintimme ›

Kukkakauppa paikassa Mall of Tripla, Pasila Helsinki

Se on KruunuKukka – tervetuloa!

Kukkakimput, leikkokukat, sidonnat, asetelmat ja viherkasvit – nämä ja monet muut kauniista, sesongin mukaisista valikoimista ja ajatuksella sidottuina saat meiltä, kukkakauppa KruunuKukasta, Pasilasta Helsingistä.

Liikkeemme löydät kauppakeskus Mall of Triplan ensimmäisestä kerroksesta, jossa sinua tervehtii avulias henkilökuntamme kera tuoreiden kukkien, värien ja tuoksujen maailman! Kerro meille, mitä etsit, esittelemme sinulle toiveisiisi sopivia vaihtoehtoja. 

Löydämme varmasti sopivat kukat niin kotisi piristykseksi kuin lahjaksi viemiseksi. Jos sinulla on taas tulossa häät tai muu muistorikas tilaisuus, ota yhteyttä ajoissa, niin suunnittelemme kanssasi toiveitasi vastaavat kukat.

Tule käymään tai tee tilaus suoraan eKukka-verkkokaupastamme!

Ota yhteyttä ›

Sidonnat ja kimput taidolla, vaikka odottaessasi

Tai sinä aikana, kun teet muita ostoksia kauppakeskuksessa. Kaikenlaiset toteutukset onnistuvat, kuten hääkimput, onnittelukimput, hautavihkot, surukimput, tilakoristelut ja niin edelleen. 

Kukkakauppa KruunuKukan omistaja Piia on työskennellyt alan ammattilaisena noin 10 vuoden ajan, josta kahdeksan vuotta ensin Vantaan Simonkylässä ja sen jälkeen Pasilassa. Koko liikkeen henkilökunta palvelee sinua taitavin käsin ja kuuntelee toiveitasi, jotta saat mukaasi ne kukat, jotka sopivat juuri sinulle tai saajalleen. 

Tervetuloa tutustumaan meihin!

Yhteystietomme ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita